ΟΛΥΜΠΟΣολυμπος χορηγός

Η γνωστή σε όλους μας γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, στα πλαίσια του αυξημένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διαθέτει, επεκτείνει τη συνεργασία της με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Πέραν της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας και στήριξης στο πεδίο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει εμπράκτως και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο. Μία δράση πρωτοποριακή και μοναδική στην Ελλάδα, που κινητοποίησε τα ευαίσθητα, είναι αλήθεια, αντανακλαστικά των υπευθύνων της εταιρείας.

Έτσι η ΟΛΥΜΠΟΣ, μας προσφέρει τα εκλεκτά της προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην τρουφομακαρονάδα (τυριά, βούτυρα κτλ) και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα απογειώνει κάθε ουρανίσκο.

 

ΑΓΡΟΖΥΜΗ

Χορηγός τρουφοκυνηγιού

Η Αγροζύμη ξεκίνησε την πολύχρονη λειτουργία της το 1969 στην Αραβησσό Γιαννιτσών. Στις μέρες μας, η εταιρία ασχολείται με την παρασκευή παραδοσιακών ζυμαρικών: με χυλοπίτες, αλευρένιο τραχανά, κους-κους κ.α., που παράγονται στις νέες εγκαταστάσεις της, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει το ISO 22000, διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές.

Η εταιρία Αγροζύμη είναι χορηγός του κυνηγιού τρούφας, προσφέροντας τα γευστικά και ποιοτικά της προϊόντα και στηρίζοντας ολόψυχα αυτήν την προσπάθεια. Περισσοτέρες πληροφορίες για την εταιρία Αγροζύμη και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ: http://www.agrozimi.gr/

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑΣ

Η εταιρεία Οικογένεια Κλιάφα υποστηρίζει το Κυνήγι Τρούφας με τα γνωστά αναψυκτικά Χωρίς Συντηρητικά σε όλες τις κλασσικές γεύσεις αναψυκτικών, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα και σόδα, καθώς και πορτοκαλάδα Χωρίς Ανθρακικό, λεμονάδα Χωρίς Ανθρακικό και πορτοκάλι Χωρίς Ζάχαρη, λεμόνι Χωρίς Ζάχαρη και βύσσινο Χωρίς Ζάχαρη.

Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, εκτός όλων των άλλων, να απολαύσουν τη δροσιά που προσφέρουν τα μοναδικά αναψυκτικά Κλιάφα και η BIBI COLA.

Με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την επιλογή των πρώτων υλών, η εταιρεία Κλιάφα χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή με την οποία εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά ο Θεόδωρος Κλιάφας το 1926 για να προσφέρει δροσιά και απόλαυση σε όλη την Ελλάδα.

Περισσοτέρες πληροφορίες για την εταιρία Αγροζύμη και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ: https://www.kliafa.gr/

Η οινοποιΐα Nico Lazaridi ιδρύθηκε το 1987 στην περιοχή της Αγοράς Δράμας. Βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, με μοναδική μορφολογία και ιδιαίτερα αξιόλογη αμπελοοινική παράδοση. Η συνεχής αναζήτηση της τελειότητας, έχει οδηγήσει στη δημιουργία σημαντικής σειράς εκλεκτών οίνων, με ιδιαίτερα αρώματα και φίνες γεύσεις. Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαία η περίοπτη θέση που έχει κατακτήσει στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Η Nico Lazaridi υποστηρίζει το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών και οι συμμετέχοντες σ’ αυτό απολαμβάνουν τα υπέροχα κρασιά της, τα οποία συνοδεύουν την γευσιγνωσία μανιταριών, καθώς και την εκλεκτή τρουφομακαρονάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Nico Lazaridi θα βρείτε εδώ: http://www.nicolazaridi.gr/