Το νερό ΘΕΟΝΗ υποστηρικτής του Κυνηγιού Τρούφας

Νέο βίντεο για το Κυνήγι Τρούφας
4 Οκτωβρίου 2022
Το Κυνήγι Τρούφας στην ΕΡΤ NEWS
14 Οκτωβρίου 2022
Show all

Μεγάλος υποστηρικτής των Κυνηγιών Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, είναι η εταιρεία ΘΕΟΝΗ, η οποία προσφέρει το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης, το νερό, στην πιο ποιοτική του εκδοχή.

Οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να απολαύσουν την δροσιά που προσφέρει το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο. Με περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στη φυσική πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων, στην καρδιά μιας υπέροχης και ανέγγιχτης από τον άνθρωπο φύσης. Εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά και φέρνει τον άνθρωπο σε επαφή με ό,τι πιο αγνό, με τη φύση.

Όραμα της εταιρείας είναι η προστασία της φύσης, που το προσφέρει και η δημιουργία ενός πιο πράσινου μέλλοντος, με βιώσιμες λύσεις όπως την 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία, η οποία διαθέτει Διεθνή Πιστοποίηση FSC (δάση τα οποία αυξάνονται αντί να μειώνονται), ενώ είναι Carbon Neutral. Το χαρακτηριστικό πράσινο καπάκι είναι φτιαγμένο από πλαστικό φυτικής προέλευσης, καθιστώντας το επίσης ανακυκλώσιμο!

H νέα χάρτινη συσκευασία του νερού ΘΕΟΝΗ, η οποία μάλιστα προσφέρεται στους επισκέπτες του Κυνηγιού Τρούφας, αποτελεί το όχημα, με το οποίο η εταιρεία ξεκινά δυναμικά την πορεία της για ένα πιο πράσινο μέλλον!