Συνεργασία με τη Nico Lazaridi

Μεγάλος υποστηρικτής των Κυνηγιών Τρούφας: ΟΛΥΜΠΟΣ
4 Απριλίου 2022
Συνεργασία του Μουσείου με την ‘’αγροζύμη’’
8 Μαΐου 2022
Show all

Συνεργασία με τη Nico Lazaridi, μια από τις κορυφαίες οινοποιίες της χώρας μας έκανε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Στα πλαίσια του Κυνηγιού Τρούφας και όλου του πακέτου που προσφέρει, περίοπτη θέση καταλαμβάνουν τα κρασιά της συγκεκριμένης εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι Τρούφας, μεταξύ των άλλων, θα απολαμβάνουν τα εκλεκτά κρασιά της εταιρείας, τα οποία καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι οίνοι της Nico Lazaridi, με τα ιδιαίτερα αρώματα και τη φίνα γεύση τους, έχουν κατακτήσει περίοπτη θέση, όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά.

Το Μουσείο, ως παραγωγός προϊόντων μανιταριών υψηλής ποιότητας, δεν θα μπορούσε παρά να συνεργαστεί με μία ανάλογη εταιρεία, της οποίας τα προϊόντα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την υψηλή γαστρονομία, το φυσικό περιβάλλον και τον πλούτο της ελληνικής γης.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό, που είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι συμμετέχοντες του Κυνηγιού Τρούφας, και όχι μόνο, κυριολεκτικά θα λατρέψουν!