Μεγάλος υποστηρικτής των Κυνηγιών Τρούφας: ΟΛΥΜΠΟΣ

Το Κυνήγι Τρούφας ξεκινά! Στις 6 και 7 Μαρτίου τα πρώτα κυνήγια τρούφας
28 Φεβρουαρίου 2022
Συνεργασία με τη Nico Lazaridi
11 Απριλίου 2022
Show all

Μετά την υποστήριξη του Μουσείου, μέσω της δωρεάν συμμετοχής μαθητών στα εκπαιδευτικά του προγράμματα τα προηγούμενα χρόνια, η γνωστή σε όλους μας, για την ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της, εταιρεία ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ’’, υποστηρίζει τώρα και το μοναδικό Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων.

Η γνωστή πλέον τρουφομακαρονάδα που μαγειρεύεται στο δάσος, στα πλαίσια του κυνηγιού τρούφας, υποστηρίζεται από εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ’’, που φημίζονται όχι μόνον για την κορυφαία ποιότητά τους, αλλά και για την υψηλή διατροφικής τους αξία.

Φτιαγμένα από εξαιρετικές πρώτες ύλες και με υψηλά στάνταρ παραγωγής, αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών, όχι μόνο στα γαλακτοκομικά αλλά και σε μία ποικιλία άλλων προϊόντων.

Η υποστήριξη αυτή αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ευαισθησία της ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ’’, καθώς συνεχίζει να στηρίζει διάφορες κοινωνικές ομάδες, της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, συμπεριλαμβανόμενη την ανάπτυξη δράσεων του Μουσείου, με ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα στην περιοχή.

Για αυτούς τους λόγους, για άλλη μία φορά την ευχαριστούμε θερμά!