Χορηγοί

ΟΛΥΜΠΟΣολυμπος χορηγός

Η γνωστή σε όλους μας γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, στα πλαίσια του αυξημένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διαθέτει, επεκτείνει τη συνεργασία της με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Πέραν της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας και στήριξης στο πεδίο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει εμπράκτως και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο. Μία δράση πρωτοποριακή και μοναδική στην Ελλάδα, που κινητοποίησε τα ευαίσθητα, είναι αλήθεια, αντανακλαστικά των υπευθύνων της εταιρείας.

Έτσι η ΟΛΥΜΠΟΣ, μας προσφέρει τα εκλεκτά της προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην τρουφομακαρονάδα (τυριά, βούτυρα κτλ) και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα απογειώνει κάθε ουρανίσκο.

 

ΑΓΡΟΖΥΜΗ

Χορηγός τρουφοκυνηγιού

Η Αγροζύμη ξεκίνησε την πολύχρονη λειτουργία της το 1969 στην Αραβησσό Γιαννιτσών. Στις μέρες μας, η εταιρία ασχολείται με την παρασκευή παραδοσιακών ζυμαρικών: με χυλοπίτες, αλευρένιο τραχανά, κους-κους κ.α., που παράγονται στις νέες εγκαταστάσεις της, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει το ISO 22000, διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές.

Η εταιρία Αγροζύμη είναι χορηγός του κυνηγιού τρούφας, προσφέροντας τα γευστικά και ποιοτικά της προϊόντα και στηρίζοντας ολόψυχα αυτήν την προσπάθεια. Περισσοτέρες πληροφορίες για την εταιρία Αγροζύμη και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ: http://www.agrozimi.gr/

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΥΚΟΣ

Η οικογενεική οινοποιία Λύκου βρίσκεται στην Εύβοια. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και λειτουργικό οινοποιείο που κρατάει την παράδοση με μοναδικό τρόπο, παντρεύοντας το κρασί με την ελληνική γαστρονομία.

Το οινοποιείο Λύκος είναι χορηγός του κυνηγιού τρούφας, προσφέροντας υπέροχα κρασιά με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, και στηρίζοντας ολόψυχα αυτήν την προσπάθεια. Περισσοτέρες πληροφορίες για το LYKOS WINERY και τα προϊόντα του θα βρείτε εδώ: http://lykoswines.gr/