ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC
9 Μαΐου 2019
Σε σημαντική εκδήλωση το Μουσείο
2 Ιουνίου 2019
Show all

Από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο TripAdvisor

 

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας, τέσσερις βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο TripAdvisor.

 

 

Οι βραβεύσεις αυτές, οφείλονται αποκλειστικά στους επισκέπτες, οι οποίοι κάνουν τις κριτικές τους στον ιστότοπο αυτό, και με βάση αυτές γίνονται οι βραβεύσεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για το καλύτερο δυνατό βραβείο, διότι προέρχεται από τους κατεξοχήν αρμόδιους, δηλαδή τους επισκέπτες.

Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο και συνυπολογίζεται η ποιότητα, η ποσότητα και επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

 

 

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι με βάση την κατάταξη των Μουσείων στο TripAdvisor, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μουσείο Μανιταριών κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα, καθώς και την πρώτη θέση μεταξύ του συνόλου των μουσείων της Θεσσαλίας.

 

Η βράβευση αυτή έρχεται αμέσως μετά από την τριπλή βράβευση του Μουσείου στα Tourism Awards 2019, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, που γεμίζει με ηθική ικανοποίηση τους ανθρώπους του Μουσείου.