ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Κυνήγια Τρούφας για μεμονωμένους επισκέπτες
4 Μαΐου 2019
ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
29 Μαΐου 2019
Show all

National Geographic

Εκτός από το National Geographic που όλοι γνωρίζουμε (τηλεόραση, περιοδικά κλπ), κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι διοργανώνει και ταξίδια. Ταξίδια και εμπειρίες σε ξεχωριστά μέρη του κόσμου για ανθρώπους πιο… «ψαγμένους» και με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

 

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξερεύνηση του πλανήτη και των πολιτισμών του, εδώ και περίπου 130 χρόνια, σχεδιάζει  την αποκόμιση συναρπαστικών εμπειριών για όλους όσοι συμμετέχουν στα ταξίδια του. Η επιλογή γίνεται από ειδικό προσωπικό, το οποίο αφού έχει ζήσει το ίδιο σειρά εμπειριών σε διαφορετικά μέρη της γης, επιλέγει αυτές που αρμόζουν περισσότερο στη φιλοσοφία του.

 

Στα πλαίσια αυτά, έχει επιλεγεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, για ταξίδια του στην Ελλάδα. Ήδη έχει λάβει μέρος η πρώτη ομάδα των επισκεπτών, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία αυτή. Πρόκειται για ένα γεγονός, που όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του Μουσείου, «είναι ιδιαίτερα τιμητικό, αλλά και με τεράστια συμβολική αξία, αφού εκτός των άλλων, δείχνει τις δυνατότητες της χώρας μας να προσφέρει δραστηριότητες και εμπειρίες που «αγγίζουν» ακόμα και τεράστιους οργανισμούς όπως το National Geographic».

 

 

Να σημειωθεί ότι το Μουσείο βραβεύεται κάθε χρόνο από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο, TripAdvisor, ενώ το ίδιο, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει βραβεύτηκαν στα πρόσφατα Tourism Awards 2019.