Η έναρξη του τρουφοκυνηγιού στις 26 Μαρτίου και πως αποτυπώθηκε στα ΜΜΕ

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
21 Φεβρουαρίου 2017
La Trufa Negra
2 Μαρτίου 2017
Show all

Η ανακοίνωση του Μουσείου ότι στις 26 Μαρτίου ξεκινάει η νέα περίοδος κυνηγιού τρούφας στα Μετέωρα δημοσιεύτηκε από το σύνολο των παραδοσιακών και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Εφημερίδες όπως: Τα Νέα, Real Νews, Πρώτο θέμα έσπευσαν να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για αυτήν την μοναδική ευκαιρία. Το ίδιο έπραξαν και δεκάδες ηλεκτρονικές εφημερίδες όπως η iefimerida.

Η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία με τη σειρά τους δημοσίευσαν ενημερωτικά κείμενα για το γεγονός.

Η δημοσιότητα, που έλαβε η ανακοίνωση για την έναρξη του κυνηγιού τρούφας, δείχνει πως ο κόσμος διψά για εναλλακτικό τουρισμό και είναι ανοικτός σε ευκαιρίες που του προσφέρονται για μια διαφορετική προσέγγιση του φυσικού περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, γίνεται εμφανές ότι η περιοχή των Μετεώρων διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και δυνατότητες για να υποστηρίξει μια τέτοια εναλλακτική δραστηριότητα.

Είναι σίγουρο πως ο τρουφοκυνηγός και σεφ Χρήστος Πλεσιώτης και τα τρουφόσκυλα του θα μας εντυπωσιάσουν για ακόμα μια χρονιά!

 

Τα Νέα

 

Πρώτο Θέμα

 

RealNews

 

iefimerida